CONCURSUL MATE-INFO Baia Mare 2020Concursul MATE-INFO Baia Mare
Ediția a 7-a, 7 mai 2020

Concursul MATE-INFO Baia Mare se adresează elevilor de liceu din clasa a XII-a şi urmărește în principal să se constituie într-un test al cunoștințelor acumulate, atât în vederea examenului de bacalaureat cât și în vederea examenului de admitere la universitate.
Concursul MATE-INFO Baia Mare este organizat pe două secţiuni: a) Matematică; b) Informatică.
Înscrierea la concursul MATE-INFO Baia Mare se face on-line, în perioada 29 aprilie – 6 mai 2020, prin completarea datelor cerute în formularul de înscriere pe care îl găsiți la adresa Formularul de inscriere aici.

Concursul MATE-INFO Baia Mare va avea loc în data de 7 mai 2020, ONLINE, de la ora 14.00 pentru secțiunea MATEMATICĂ si de la ora 16:00 pentru secțiunea INFORMATICĂ. [concursul se organizează la ore diferite pentru a permite participarea la ambele secțiuni].
Detalii depre accesarea platformei de concurs veți primi după înscriere pe adresa de mail furnizată în formular.
Update: Fiecare participant inscris a primit un mail cu indicatii despre accesarea platformei. In cazul in care v-ati inscris si nu ati primit acest mail va rugam sa ne contactati la adresa de mail: macelaru.mara@gmail.com pentru a primi datele de logare.
In caz ca intampinati probleme legate de platforma va rugam sa sunati la numarul de telefon primit in mail sau sa trimiteti un mail pe adresa cosminsabo@gmail.com.


Concursul oferă, în plus, un avantaj semnificativ pentru cei care se vor înscrie la Facultatea de Științe, C. Universitar Nord din Baia Mare, la specializările coordonate de către Departamentul de Matematică și Informatică: Matematică, Matematică informatică, Informatică, Informatică economică.
Nota obținută la concursul MATE-INFO Baia Mare va putea fi folosită la calculul mediei de admitere, în funcție de noua metodologie de admitere pentru sistemul online, in curs de adoptare de către conducerea universității.
Începând cu ediția a 2-a a concursului MATE-INFO Baia Mare, se acordă premii speciale, sub forma unei burse de instalare, acelor participanți la concursului MATE-INFO Baia Mare care, în urma concursului de admitere, au fost înmatriculați ca studenți la una dintre specializările Matematică, Matematică informatică, Informatică, Informatică economică de la Facultatea de Științe, C. Universitar Nord din Baia Mare.
Bursa de instalare, în valoare de 400 lei, se va acorda în luna octombrie 2020 acelor participanți la concursul MATE-INFO Baia Mare (cu media cel puțin 8.00) care au fost înmatriculați ca studenți la una dintre specializările Matematică, Matematică informatică, Informatică sau Informatică economică.
Se va acorda câte o bursă pentru fiecare specializare (în total vor fi 4 burse de instalare, oferite de Asociația SINUS).
Concursul MATE-INFO Baia Mare se adresează tuturor celor care  doresc să își testeze cunoștințele acumulate (conform programei educaționale aflată în vigoare) la disciplinele Matematică sau Informatică . Tematica concursului este tematica probei de Matematică/Informatică din cadrul Examenului de Bacalaureat 2020. Această tematică respectă programa școlară care poate fi consultată aici.
Concursul MATE-INFO Baia Mare 2020, desfășurat în mediul online, la proba MATEMATICĂ, constă dintr-o selecție de 18 subiecte formate din cerințe cu alegere multiplă cu un singur răspuns corect. Practic, toate întrebările sunt subiecte de tip grilă cu un singur răspuns corect, organizate după structura modelului de evaluare de la proba de Matematică din cadrul Examenului de Bacalaureat. Fiecare subiect este punctat cu maxim 5 puncte, punctajul acumulat este convertit într-o notă (cu două zecimale) cuprinsă în intervalul 0 — 10. 
Subiectele de la precedentele ediții ale concursului MATE-INFO Baia Mare (secțiunea Matematică) se găsesc aici: 2014, 2015, 2016, 2017 , 2018, 2019.
Subiectele de la precedentele ediții ale concursului MATE-INFO Baia Mare (secțiunea Informatică) se găsesc aici: 2014, 2015, 2016, 2017.
Pentru detalii suplimentare sau orice alte nelămuriri, vă rugăm să trimiteti un mail la adresa:
cosmin.sabo[at]gmail.com sau macelaru.mara[at]gmail.com

REZULTATE

La secțiunea Informatică a concursului de Matematică-Informatică organizat de Departamentul de Matematică și Informatică din cadrul Facultății de Științe a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, în data de 7.05.2020, au participat 88 elevi. Premianții concursului sunt:

NrPrenumeNumePremiul
1Andrei DanielBalaniciI
2VladHasciarI
3AdrianBoroicaII
4MarkSzaboII
5SimonMunteanII
6Adrian-MihaiOnofreiII
7RareșMoisiII
8CiprianSiladiII
9RubenDulibaIII
10AntoniuGavrisMentiune
11TudorNicolaescuMentiune
12Ovidiu ZarisNeamțiuMentiune
13SimonPirlogMentiune

La secțiunea Matematică a concursului de Matematică-Informatică organizat de Departamentul de Matematică și Informatică din cadrul Facultății de Științe a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, în data de 7.05.2020, au participat 167 elevi. Rezultatele in ordine descrescatoare le găsiti aici.

Îi felicităm pe toți participanții, apreciem efortul pe care l-au depus și ne bucurăm pentru interesul pe care l-au arătat concursului nostru.

Succes!