CONCURSUL MATE-INFO Baia Mare 2017

 
Ediția a 4-a, 6 mai 2017
Concursul MATE-INFO Baia Mare se adresează elevilor de liceu din clasa a XII-a şi urmărește în principal să se constituie într-un test al cunoștințelor acumulate, atât în vederea examenului de bacalaureat cât și în vederea examenului de admitere din 2017.
 
Concursul MATE-INFO Baia Mare este organizat pe două secţiuni: a) Matematică; b) Informatică.
 
Înscrierea la concursul MATE-INFO Baia Mare se face on-line, în perioada 17 aprilie – 5 mai 2017, prin completarea datelor cerute în FORMULAR DE ÎNSCRIERE .
 
Concursul MATE-INFO Baia Mare va avea loc în data de  6 mai 2017, ora 09.00, la Facultatea de Științe, C. Universitar Nord din Baia Mare, str. Victoriei nr. 76, Baia Mare.
 
Pentru ediţia din acest an a concursului nu se percepe taxă de participare!
 
Concursul oferă, în plus, un avantaj semnificativ pentru cei care se vor înscrie la Facultatea de Științe, C. Universitar Nord din Baia Mare, la specializările coordonate de către Departamentul de Matematică și Informatică: Matematică, Matematică informatică, Informatică, Informatică economică.
 
 
Nota obținută la concursul MATE-INFO Baia Mare va putea fi folosită la calculul mediei de admitere, în locul notei obținute la bacalaureat la disciplinele matematică sau informatică, notă care, alături de media generală de la bacalaureat, este luată în considerare la calculul mediei de admitere  (pentru mai multe detalii privind Metodologia concursului de admitere, mergeți la Regulament admitere 2016 ).
 
Cele mai bune trei lucrări de la fiecare secţiune vor fi premiate.
 
În plus, începând cu ediția a 2-a a concursului MATE-INFO Baia Mare, se acordă premii speciale, sub forma unei burse de instalare, acelor participanți la concursului MATE-INFO Baia Mare care, în urma concursului de admitere, au fost înmatriculați ca studenți la una dintre specializările Matematică, Matematică informatică, Informatică, Informatică economică de la Facultatea de Științe, C. Universitar Nord din Baia Mare.
 
Bursa de instalare, în valoare de 400 lei, se va acorda în luna octombrie 2017 acelor participanți la concursul MATE-INFO Baia Mare (cu media cel puțin 8.00) care au fost înmatriculați ca studenți la una dintre specializările Matematică, Matematică informatică, Informatică sau Informatică economică. Se va acorda câte o bursă pentru fiecare specializare (în total vor fi 4 burse de instalare, oferite de Asociația SINUS).
 
Tematica concursului MATE-INFO Baia Mare este tematica de la examenul de bacalaureat din anul curent la disciplinele Matematică/Informatică.
 
Subiectele de MATEMATICA de la precedentele editii ale concursului MATE-INFO Baia Mare se găsesc aici: 2014 2015 2016.
Subiectele de INFORMATICA de  la  precedentele editii ale concursului MATE-INFO Baia Mare se găsesc aici: 2014 2015 2016.  
 
Pentru detalii suplimentare sau orice alte nelămuriri, vă rugăm să vă adresați la secretariatul Departamentului de Matematică și Informatică,
a) tel. , int. 503, d-na Simona Iacoș;
b) e-mail: andrei.horvatmarc(at)windowslive.com 
 
 
Rezultatele concursului de Matematica si Informatica editia 2017 aici.
REZULTATE

Sectiunea Informatica:
 
Premiul I: Andercău Cornel Andrei [Liceul Teoretic „Emil Racovita”] 95 puncte.
Premiul II: Herteg Alexandra [Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu”] 82 puncte
Premiul III: Mate Lenard Istvan [Liceul Reformat Wesselenyi Zalau] 80 puncte
Mentiune: Babiciu Alexandru  [Liceul Teoretic „Emil Racovita”] 72 puncte
 
Sectiunea Matematica:
 
Premiul I: Thira Iulia [Colegiul National „Gheorghe Sincai”] 97 puncte.
Premiul II: Forgacs Amelia Corina [Liceul Teoretic „Bogdan Voda”] 87 puncte
Premiul III: Ioana Sandu [Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu”] 76 puncte
Mentiune: Salajanu Ana-Maria  [Colegiul National „Gheorghe Sincai”] 77 puncte